Geheimen van een succesvolle Blackjack speler

Geheimen van een succesvolle Blackjack speler

March 13, 2018 0 By Heinrik

 

Er zijn veel succesvolle Blackjack spelers. Misschien ken jij er een aantal die een fortuin wisten te maken. Blair Hull ging je in ieder geval voor. Wist je dat hij handelaar was op de financiële markt en van 25.000 euro maar liefst 500.000 euro wist te maken. Lees zijn boek eens om inspiratie op te doen.

Een interessant feitje is sowieso dat veel top handelaren blackjack spelers zijn. Blackjack geeft je namelijk ook de vaardigheid om te slagen in de financiële markt. Als je met succes Blackjack kan spelen, zul je ook andere vaardigheden aanboren die handig zijn voor andere spellen en gebieden.

Blackjack Succes komt neer op het spelen wanneer de kansen in je voordeel zijn. Volg een systeem en pas dit met discipline toe. En leer te spelen zonder emotioneel te zijn. Veel casino spelers verliezen en het kan niet vaak genoeg herhaald worden. Een plan uitvoeren en met discipline spelen helpt echt.

Dus de formule is, gebruik een methode, voer dit uit totdat je er goed in bent en speel met discipline. Misschien denk je dat deze formule te simpel is. Maar veel mensen spelen emotioneel met een gebrek aan discipline, van een spel als Blackjack zal je dan niet zo snel winnen.

De basis is relatief eenvoudig dat is duidelijk en makkelijk te leren. Wist je dat er ooit een experiment werd gedaan met mensen die eerst niks wisten over de financiële handel. In een experiment is ze alles geleerd, in 2 weken tijd. En ze haalden allemaal 80% rendement per jaar. Dit experiment bewijst dat alles te leren is. Het experiment is uitgevoerd in 1984 onder leiding van Richard Dennis.

Dus een systeem is aan te leren daar hoef je niet intelligent voor te zijn toont dit experiment. Het leren van vaardigheden vergroot je winkans enorm.